۱۳۹۲/۰۱/۱۱ - ۱۲:۳۵
تاکید وزیر ورزش به کمیته ملی المپیک:

اساسنامه را بدون اصلاحات کارگروه ارسال کنید

وزیر ورزش و جوانان تاکید دارد که اساسنامه کمیته ملی المپیک فقط با اصلاحات IOC برای کمیته بین‌المللی المپیک ارسال شود.

اساسنامه را بدون اصلاحات کارگروه ارسال کنید

 

به گزارش سراج24، پس از عدم تایید اساسنامه کمیته ملی المپیک از سوی IOC و لغو مجمع عمومی، قرار شد با تشکیل کارگروه 7 نفره از روسای فدراسیون‌ها در خصوص اساسنامه تصمیم گیری شود، این موضوع در حالی رخ داده که وزیر ورزش به مسئولان کمیته اعلام کرده نیازی به تغییرات اعمال شده کارگروه نیست و بهتر است اساسنامه فقط تغییراتی را که IOC خواسته اعمال کند.
 
 اساسنامه کمیته ملی المپیک هنوز به IOC ارسال نشده است. گفته می‌شود اساسنامه آماده شده اما یکی از مسئولان کمیته ملی المپیک این اساسنامه را نگه داشته و آن را ارسال نکرده است.
 
این در حالی است که در این مدت اختلافات شدیدی میان مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در این باره رخ داده که این اختلافات هم علنی شده است.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••